EMS training

EMS training bij EMS Healthclub

Voor EMS training ben je bij EMS Healthclub aan het juiste adres. Met deze training werk je niet alleen aan je conditie en spierkracht, maar kun je ook afvallen op een eenvoudige en effectieve manier. Ook mensen met medische of lichamelijk klachten zijn bij ons van harte welkom voor een EMS training. EMS staat voor Electro Musculaire Stimulatie.

Deze techniek maakt het mogelijk om te kunnen trainen met weerstand. Deze weerstand wordt veroorzaakt door impulsen die via een speciaal pak op de huid worden overgedragen. EMS is een volledige body workout waarbij alle spiergroepen in het lichaam worden geactiveerd. Hiervoor draag je een speciaal ontworpen bodysuit met elektroden, welke de impulsen via speciale banden overbrengen op de verschillende delen van het lichaam.

Hierbij kun je denken aan de spiergroepen in de armen en benen, maar natuurlijk ook die van de buik, de billen de borst. De impulsen laten de spieren evenredig aan elkaar bewegen. Een EMS training duurt in veel gevallen niet langer dan 15 minuten, maar is wel zeer effectief. De training bestaat niet alleen uit het dragen van de bodysuit, maar ook uit het uitvoeren van diverse bewegingen.

Effectieve EMS training

Uiteraard voorzien we je tijdens de trainingen altijd van de ondersteuning en de begeleiding die je daarbij nodig hebt. EMS is tevens effectief toe te passen als je wilt afvallen. Terwijl jouw lichaam meer spierkracht opbouwt, zorg je er met een EMS training ook voor dat je overtollige kilo’s op een eenvoudige manier verliest.

Je lichaam krijgt de toning waar je altijd van gedroomd hebt. EMS is veilig voor iedereen en op elk niveau. Ook als je hinder ondervindt van lichamelijke en/of medische klachten is een EMS training effectief in te zetten. Deze manier van training belast de gewrichten niet en draagt tevens bij aan een sneller herstel. Daarnaast draagt Electro Musculaire Stimulatie ook bij aan het voorkomen van vervelende blessures.

ems traning

EMS fitness is een complete en intensieve workout voor het hele lichaam. Eén training van 15 minuten staat gelijk aan 3 sportsessies in de sportschool. Naast het feit dat je met EMS prima kunt afvallen, verbeter je ook jouw algehele spierkracht. Bij EMS Healthclub staan we dan ook graag voor je klaar als je wilt weten wat deze training voor jou kan betekenen. Wij geven EMS trainingen op elk niveau waardoor de techniek toegankelijk is voor iedereen.

Menu