EMS behandeling

Wanneer je interesse hebt in een behandeling bij EMS Health Club dan plannen we eerst altijd een gratis en vrijblijvend persoonlijke intake met je in. Tijdens deze intake formuleren we jouw doelstelling(en) en bepalen we samen hoe we deze gaan behalen. Je kan kiezen uit verschillende lidmaatschappen, er zit er dus altijd één tussen die bij jouw past.

Na de intake zullen we daadwerkelijk ervaring op doen door een EMS behandeling. Wij beschikken over kleedruimtes waar je van ons onderkleding en het powersuite krijgt toegereikt. Zelf neem je alleen een handdoek en sportschoenen mee.

De behandeling wordt speciaal op jou afgestemd. Je maakt eerst kennis met het gevoel van EMS. De kracht wordt later stap voor stap opgebouwd. Na de behandeling bespreken we samen hoe je deze hebt ervaren. Je kunt direct starten met een door jouw gekozen lidmaatschap maar bij EMS Health Club is het geen probleem als je er een paar dagen over nadenkt.

Behandeling

De EMS behandelingen worden altijd 1-op-1 of 2-op-1 gegeven door een gecertificeerde trainer. De behandeling duurt slechts 15 minuten. Deze 15 minuten staat gelijk aan calorieën verbranding van 2uur krachttraining.

De oefeningen die gegeven worden zijn afgestemd op jouw doelstellingen. Dat kan van alles zijn. Heb je vaak last van je rug dan passen wij de oefeningen daarop aan. EMS Health Club beschikt over het EMS certificaat ‘rug preventie’. De behandelingen worden gevarieerd met verschillende soorten oefeningen. Statische kracht oefeningen, conditie oefening of een combinatie daar van. En voor de echte diehards zetten we circuit uit.

Wat is EMS?

Door middel van Electro Myo (spier) Stimulation (EMS) worden spieren gestimuleerd om samen te trekken. In de topsport en revalidatie is EMS een oude, beproefde en wetenschappelijk geteste methode om prestaties te verbeteren en bij letsel het herstel te versnellen. Buiten de topsport en revalidatie om is deze techniek nu ook beschikbaar om een volledige lichaamsbehandeling te ondergaan.

https://emskenniscentrum.nl/veel-gestelde-vragen/

Menu