EMS Health Club

Bij EMS Health Club kun je terecht voor een gezonder en fitter leven. Wij leggen er ons op toe mensen te helpen hun fysieke en mentale kracht te verbeteren. Dat doen wij door het geven personal training in combinatie met EMS. Met een EMS behandeling kun je in slechts 15 minuten per week goede resultaten behalen.

Vindt jij het moeilijk om jezelf te motiveren, denk je dat je te onervaren bent met sporten of kun je beperkt bewegen? EMS Health Club staat voor je klaar om je daarbij te helpen. We bekijken samen tijdens de intake wat jouw doelstellingen en eventuele beperkingen zijn. Daarna wordt er een plan opgesteld om het gewenste eindresultaat te bereiken. De intake wordt afgesloten met een eerste ervaring van een EMS behandeling. Voeding levert een grote bijdrage aan hoe wij ons voelen. Bij EMS Health Club heb je de mogelijkheid om een gepersonaliseerd voedingsprogramma af te nemen.

Al met al….

Bij EMS Health Club gaan we samen een sportieve en gezonde uitdaging aan! Door volledige persoonlijke sportbegeleiding van gecertificeerde trainers en voeding adviezen voor het eigen maken van een fit en gezond levensstijl.

EMS behandeling: Electronic Muscle Stimulation
Personal training: 1 max 2 sporter(s) op 1 trainer
15 min total body work out
Voedingsschema’s
Natuurlijke voeding- en beauty producten
Medisch: met Fibromyalgie, Reuma, Ms, Artrose, Oedeem of anderen medische klachten kun je bij ons terecht. Revalidatie, krachttraining, hersteltraining
Menu