Trainers

Stefan (eigenaar)

Je wilt misschien wat meer over mij weten. Snap ik! Hier lees je waarom ik mijn bedrijf begonnen ben en wat ik voor je kan doen.

Vanaf mijn 17e tot 31e jaar heb ik bij defensie gewerkt. Vanwege medische redenen is dit helaas niet meer uitvoerbaar en werd het voor mij tijd iets nieuws te gaan doen.

Trainen met EMS kwam op mijn pad en heb in 2017 een eigen studio in opgestart. Het is totaal iets anders als militair zijn, maar hetzelfde is gebleven, het helpen van mensen. Inmiddels ben ik al jaren de trotste eigenaar van een Ems center en ben ik de hoogst opgeleide EMS trainer in Gelderland.

Ik word enorm enthousiast van de resultaten die we behalen. Wat zo leuk is bij EMS Health Club is de positiviteit en motivatie onderling in de club. Hierdoor is het niet alleen goed en gezond voor je om behandelingen bij ons te ondergaan maar ook erg motiverend, inspirerend en vooral leuk.

Cedric

Hallo allemaal!

Mijn naam is Cedric. Ik ben 27 jaar en kom uit Nijmegen.

Voordat ik begon bij EMS health club was ik vooral bezig in de kickboks en fitness wereld. Bij het kickboxen was ik niet alleen kickbokser, maar ook trainer. Dat laatste doe ik nog steeds met heel veel plezier!
In de fitness wereld was ik werkzaam als fitness instructeur/personal trainer.

Toen ik las over de EMS Behandelingen was ik er gelijk weg van. Ik kende het nog niet dus het had direct me aandacht! Zodoende ben ik met Stefan in contact gekomen en kan ik met trots zeggen dat ik vanaf 1 april in de EMS Health club klanten ga helpen aan hun doel!

Zie ik jou ook voorbij komen?

Menu