EMS training afvallen

EMS training voor eenvoudig afvallen

EMS training kan prima ingezet worden als je op een verantwoorde en eenvoudig manier wilt afvallen. Met deze trainingstechniek verbrand je wekelijks namelijk nog meer calorieën. De training neemt slechts 15 minuten in beslag, maar werkt wel zeer effectief. Bij EMS Healthclub staan we graag voor je klaar als je een EMS training wilt ondergaan tijdens het afvallen. Uiteraard voorzien we je daarbij van een professionele ondersteuning.

Het verliezen van overtollig gewicht blijkt in de praktijk niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Hoewel je vaak en regelmatig beweegt en wekelijks in de sportschool staat, lijken de kilo’s er maar niet af te willen. EMS training helpt je wel met afvallen. Natuurlijk op een verantwoorde en effectieve manier. Met deze techniek kun je behoorlijk wat extra calorieën verliezen. Dit kan oplopen van 1500 tot wel 2000 per week.

Daarvoor hoef je geen extra sportprogramma’s te volgen. Een EMS training tijdens afvallen is een complete body workout waarbij jouw spiergroepen op de juiste manier worden gestimuleerd. Deze impulsen worden overgedragen via de bodysuit die je draagt. In combinatie met de juiste oefeningen en bewegingen, kun je gewicht verliezen op een verantwoorde én makkelijke manier.

Effectieve EMS training die je helpt bij het afvallen

EMS fitness is een prima aanvulling op een verantwoorde levensstijl. Afvallen is op deze manier zelfs mogelijk voor mensen die hinder ondervinden van medische beperkingen of belast zijn met gewrichtsklachten. Zoals dat tijdens het sporten wel het geval is, worden de gewrichten tijdens een EMS training niet belast. Je hoeft dus niet bang te zijn voor blessures. EMS training is niet alleen in te zetten bij afvallen, maar ook tijdens een revalidatie of herstel.

De spierkracht neemt toe, je voelt je vitaler én sterker. Afslanken en je lichaam tonen is met EMS training heel eenvoudig. De trainingen van EMS Healthclub zijn geschikt voor alle niveau’s. Of je nu al een tijdje bezig bent met afvallen of net de strijd met de kilo’s bent aangegaan. De impulsen die via de bodysuit worden overgedragen op het lichaam, doen op verschillende zones hun werk.

EMS training afvallen

Je verliest dus omvang en gewicht op de door jou gewenste plaatsen. Voorbeelden daarvan zijn de benen, buik en billen. Natuurlijk mag je van ons een professionele ondersteuning verwachten. Desgewenst voorzien we je ook graag van een persoonlijk advies als je een EMS training wilt inzetten tijdens het afvallen. Bij EMS Healthclub staan we graag voor je klaar.

Menu